разни

1955-2011

Вчера почина Стив Джобс.

Колко примитивни сме в първичната си виртуална злоба, подхвърляйки ехидни и хапливи коментари, когато някой наистина успял си замине. Майкъл Джексън, Ейми Уайнхаус, а сега и Стив Джобс. Докато в същото време се надяваме, че един ден ще се намери поне един човек, който ще се обърне към тълпата и ще каже: “Беше наистина готин човек. Познавах го.”

Изчетох доста коментари на известни личности. Едни от личното си познанство с него, други – просто почитатели на гениалната марка, каквато всъщност е неговата ябълка. Не мога да го отрека, макар и да не съм почитател на Apple.

Няма да говоря за преходността на човешкия живот, за безразличнието, с което отваряме очите си сутрин и за апатията, която си ляга в леглото до нас нощем. Не.michael-arrington-founder-of-techcrunch

Искам да кажа едно последно “сбогом” на един от хората, които очевидно знаеха как се случват нещата. Хората, които служеха за духовни ментори на милиони, търсещи вдъхновение и хъс за развитие. Хора, които оставиха повече от шепа пръст след себе си.

С надеждата, че може би някога ще започнем да оценяваме всичко около нас  преди да е изчезнало безвъзвратно.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s